GROWING TREES

DVA|HS vil være med til at reducere global opvarmning og beskytte grundvandet. Vi har derfor valgt at blive partner hos Growing Trees Network Foundation. Gennem dem donerer vi 1 træ pr. 100 ordre i 2021. Organisationen arbejder for at plante nye folkeskove, hvilket ikke kun er godt for klimaet, men også godt for det danske grundvand. Folkeskovene bliver nemlig plantet over grundvandsmagasiner, hvilket er med til at sikre vores rene drikkevand, skabe flere levesteder til vores planter og dyreliv samt nye områder til danskernes friluftsliv

Vigtige værdier bag Growing Trees Network Foundation er, at alle kan være med, alle kan gøre en forskel og alle kan have en god oplevelse. Det er vigtigt for organisationen, at vi i fællesskab skaber mest mulig værdi for mennesker, dyr og naturen. DVA|HS's træer vil blive plantet i Lønsgaard i Hillerød, hvor det altid er muligt at besøge træerne og se dem vokse.

Growing Trees Network Foundations logo vil være at finde på vores papkasser for netop at skabe opmærksomhed om dette samarbejde og inspirere andre virksomheder til at tænke over deres klimaafsæt. Vi glæder os meget til at følge med i processen af plantningen af vores træer og vil i fremtiden fortsætte med at donere på årlig basis.

Hold dig opdateret med nyhederne