OM OS

DVA er et dynamisk firma med fokus på værktøj, der henvender sig til den professionelle bruger. Programmet spænder bredt, og med fokus på udvikling, er vi altid klar med spændende nyheder, der kan løse opgaverne nemmere og hurtigere.

Vores fokus er på kvalitets produkter fra kendte mærkevare producenter, samt et program under egne brands. Vi dækker Scandinavien på en del produkter og andre kun i Danmark.

Med lager i Skovlunde, servicerer vi dagligt vores kunder i hele Scandinavien.

Vores eget service værksted sikrer at vi også leverer en hurtig løsning på service eller reparationer.

Alt salg er gennem en forhandlere.

1. marts 2003 blev DVA, Dansk Værktøj Agentur etableret.

Leif Christensen & Ruben Jørgensen havde set muligheden for at starte import af værktøj, der skulle sælges gennem den professionelle forhandler.

Alle mærker var nye på markedet, dog valgt med lidt historik fra Leif & Ruben’s tidligere salgs erfaringer.
Med en ambition om at levere et sortiment, der skulle kunne bruges i et professionelt arbejdsmiljø, blev DVA en realitet.

Salgs kanalen er stadig kun igennem den professionelle forhandler – altså intet salg direkte til slut forbrugeren.

Kontor og lager blev placeret i Herlev, for enden af Marielundvej, et område rig med mulighed for udvidelse. Dette er stedet, hvor DVA er "vokset op”. Her var logistik og administration samlet under ét tag. Fra en tidlig, spæd start, rådede DVA dengang over ca. 4500 m2, lager, med et effektivt og konstant nytænkende logistik setup.

DVA købte mærket SPREHN. Et gammelt dansk værktøjsmærke grundlagt i 1893. Sprehn er stadig en del af sortimentet i sortimentet.

DVA købte virksomheden Henning Sørensen ApS. Med en stærk position på industriområdet bidrog købet til, at DVA fik en stærkere position på dette forretningsområde

DVA startede det direkte samarbejde med Wagner om FORBRUGER sortimentet.

DVA startede det direkte samarbejde med Wagner om CONTRACTOR-sortimentet og Wagner Taastrup-kontoret blev flyttet til DVA-lokationen.

DVA flyttede ud til Meterbuen 26-28, hvor vi igen har kontor og lager samlet under ét tag. Lagerets 4500 m2 forbliver de samme, vi har dog fået væsentligt højere til loftet hvilket betyder at vi kan have mange flere produkter på lager af gangen. Opbyggelse af nyt servicecenter (DVA ProService) for at optimere servicen og supporten til forhandlere og slutbrugere

2021 blev også året, hvor DVA/HS fik en ny visuel identitet.

LEVERING

Levering fra dag-til-dag, intet krav om minimum- kvantum, eget service værksted og altid fokus på løsninger og masser af kvalitet- med detaljer, er de vigtige punkter, som har været vores fokus siden start, og de vil også være vores fremtidige byggesten.

Produkt sortimentet har siden start ændret sig, i både bredde og dybde, men stadig med en ambition om at levere kvalitet, med detaljer. Sortimentet er i dag et opdelt i en bred vifte af mærkevarer, som bliver suppleret af egne produkter for at gøre produktpakkerne komplette.

Vores kerneområder er i konstant fokus. Nyheder, innovation og udvikling af eksisterende produkter, er noget at det, vi bruger meget tid på hos DVA. Det sikrer vores høje kvalitetskrav og opretholder vores ambition om hele tiden at blive bedre til, det vi gør.

En tæt og daglig dialog med vores leverandører sikrer en bred ekspertise og at vi sammen får tilrettet produkt og sortiment til vores marked samt ofte, får innovative detaljer koblet på produkterne. Vores fremtid er lagt, som en løsningsorienteret samarbejdspartner, der bringer nye, innovative produkter på markedet, sikrer en professionel kvalitet og som skaber værdi for vores kunder

EGNE BRANDS

DVA fører en række produktgrupper under egne brands. Gennem alle programmer, er der fokus på gennemtænkte kvalitets produkter til en god pris. Vores produkter bliver udviklet med tanke på DVA's vision om at levere kvalitet med detaljer. Vi kvalitetskontrollerer løbende vores produkter og det er en vigtig prioritet for os at sørge for, at de rigtige godkendelser medfølger og lever op til de danske krav. Mange af vores produkter bliver produceret i Danmark og specialiserede på områderne, andet bliver produceret inden for EU, mens noget bliver produceret i østen.

GRIPO
er et designmærke, som er en del af det danske importfirma DVA A/S. Gripo har i mere end 25 år importeret lyskilder, forbrugerelektronik, arbejdsbelysninger, kabeltromler, alarm udstyr samt sikkerhedsskabe til de største skandinaviske forhandlere og byggevarehuse.

SPREHN
kvalitet siden 1893. Sprehn er et dansk brand, som har eksisteret i over 100 år. Sprehn producerer og distribuerer et af markedets største sortimenter i murer- og brolægger værktøj til professionelle. Selv om Sprehn er et brand fra 1893, følges der stadig med tiden og nye produkter med fokus på kvalitet, ergonomi og innovation bliver jævnligt præsenteret.

CARGOFIX
er en serie af kvalitets produkter, til brug i forbindelse med lastsikring, auto, godstransport, løft og hejs. Produkterne er produceret med fokus på sikkerhed for alle, både private og erhverv. De nødvendige godkendelser er til stede på de relevante produkter, hvis du skal bruge produktet erhvervsmæssigt.

BLUE ELECTRIC
er en serie af produkter inden for el- og belysnings-artikler. Produkterne er fremstillet med fokus på kvalitet, værdi for pengene og 'Ecologiske' løsninger. Uanset, om det er en arbejdslampe, en varmeblæser eller en kabeltromle. Producenterne af Blue Electric produkterne er udvalgt med henblik på at sikre en højere kvalitet igennem hele programmet og bliver udviklet i en 'Ecologisk' retning for at sikre et mere bæredygtigt, holdbart og miljøvenligt produkt.

LOGISTIKMÅL 7 R´ER

1 At levere det Rigtige produkt

2 I den Rigtige mængde

3 I den Rigtige kvalitet

4 På det Rigtige tidspunkt

5 På det Rigtige sted

6 Til den Rigtige kunde

7 Til den Rigtige pris

Vision
DVA/HS vil være håndværkerbutikkens foretrukne totalleverandør af professionelt værktøj. Vi vil gøre det nemt for vores kunder at bestille varer til dagligt, med hurtig og stabil levering.

DVA/HS´s slogan "Tools for pros" signalerer, at vi ikke er de billigste men altid søger at finde det værktøj, der giver brugeren ekstra fordele

 

Hold dig opdateret med nyhederne