Betingelser for medlemskab

Betingelser og vilkår for medlemskab af DVA forhandlerværktøjsklub:

Forhandler adgang

I DVA’s forhandlerværktøjsklub får et login, med adgang til en personlig forhandlerside på www.dva.dk, hvor du kan bestille produkter direkte i flg. den samhandelsaftale der er lavet.


Betingelser for medlemskab

Du kan kun få et forhandler login, hvis du i forvejen er kunde hos DVA. Er du ikke kunde hos DVA endnu, kan du kontakte os her: www.dva.dk/kontakt, for at finde ud af om du kan blive oprettet som kunde.

Får at blive medlem skal du samtidig tilmelde dig DVA’s forhandler nyhedsbrev. Afmelder du dig DVA’s forhandlernyhedsbrev, forbeholder vi os retten til at deaktivere dit medlemskab af forhandlerværktøjsklubben.

Forhandler nyhedsbrev

Med DVA's eksklusive nyhedsbrev for forhandlere kan du forvente at få:

· En e-mail ca. 1 gang i måneden.
· Informationer om nye produkter på markedet, før alle andre.
· Forkøbsret på udvalgte nye produkter.
· Smugkik i kommende kampagner.
· Mere dybdegående produktinformation.
· Idéer til sæsonbetonet produktfokus der virker!
· Mulighed for at deltage i DVA's produktudvikling.
· Mulighed for deltagelse i DVA's arrangementerne.
· Hjælp til at tjene flere penge på dine produkter!


Medlemmets ansvar

Din indmeldelse træder i kraft fra det øjeblik, du bekræfter medlemskabet i den e-mail vi fremsender kort efter at du har udfyldt indmeldelses formularen.
Du har som medlem ansvaret for at sikre dine login oplysninger og du hæfter for de handlinger der bliver foretaget fra din konto på www.dva.dk.


Opsigelse af medlemskab

Ønsker du at opsige dit medlemskab skal du kontakte DVA direkte på telefon: +45 70234239 eller via vores kontaktformular på www.dva.dk/kontakt


Oprettelse af medlemskab

Dit medlemskab oprettes på: www.dva.dk/forhandler hvor formularen udfyldes og ovenstående betingelser og vilkår accepteres. Vi behandler oprettelsen så hurtigt som muligt, men der kan forventes minimum 24 timers behandlingstid inden dit login er aktiveret.


Forbehold

Vi forbeholder os retten til at ændre i betingelser og vilkår løbende. Vi udsender altid information om eventuelle nye betingelser og vilkår via vores forhandler nyhedsbrev. De gældende betingelser, vil altid være tilgængelig på dva.dk
 

ALLE VORES BRANDS

HER FINDER DU EN OVERSIGT OVER VORES BRANDS.

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

Læs mere

Serviceaftaler på WAGNER
maskiner og trailere

LÆS MERE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV