Om os

DVA er et dynamisk firma med fokus på værktøj, der henvender sig til den professionelle bruger. ​Programmet spænder bredt, og med fokus på udvikling, er vi altid klar med spændende nyheder, der kan løse opgaverne nemmere og hurtigere.
Vores fokus er på kvalitets produkter fra kendte mærkevare producenter, samt et program under egne brands. Vi dækker Scandinavien på en del produkter og andre kun i Danmark.
​Med lager i Herlev, servicerer vi dagligt vores kunder i hele Scandinavien. ​
Vores eget service værksted sikrer at vi også leverer en hurtig løsning på service eller reparationer.

​Alt salg er gennem en forhandlere.

DVA - Kvalitet siden 2003

1. marts 2003 blev DVA, Dansk Værktøj Agentur etableret.
Leif Christensen & Ruben Jørgensen havde set muligheden for at starte import af værktøj, der skulle sælges gennem den professionelle forhandler. Alle mærker var nye på markedet, dog valgt med lidt historik fra Leif & Ruben’s tidligere salgs erfaringer.
Med en ambition om at levere et sortiment, der skulle kunne bruges i et professionelt arbejdsmiljø, blev DVA en realitet.
Salgs kanalen er stadig kun igennem den professionelle forhandler – altså intet salg direkte til slut forbrugeren.

Kontor og lager blev placeret i Herlev, for enden af Marielundvej, et område rig med mulighed for udvidelse. Dette er stedet, hvor DVA er "vokset op”. Her var logistik og administration samlet under ét tag. Fra en tidlig, spæd start, rådede DVA dengang over ca. 4500 m2, lager, med et effektivt og konstant nytænkende logistik setup.
Den 1. juli 2021 flyttede DVA/HS ud til Meterbuen 26-28 hvor de igen har kontor og lager samlet under ét tag. Lagerets 4500 m2 forbliver de samme, vi har dog fået væsentligt højere til loftet hvilket betyder at vi kan have mange flere produkter på lager af gangen.

 

Levering fra dag-til-dag, intet krav om minimum- kvantum, eget service værksted og altid fokus på løsninger og masser af kvalitet- med detaljer, er de vigtige punkter, som har været vores fokus siden start, og de vil også være vores fremtidige byggesten.​

​Produkt sortimentet har siden start ændret sig, i både bredde og dybde, men stadig med en ambition om at levere kvalitet, med detaljer. Sortimentet er i dag et opdelt i en bred vifte af mærkevarer, som bliver suppleret af egne produkter for at gøre produktpakkerne komplette.

Vores kerneområder er i konstant fokus. ​Nyheder, innovation og udvikling af eksisterende produkter, er noget at det, vi bruger meget tid på hos DVA. Det sikrer vores høje kvalitetskrav og opretholder vores ambition om hele tiden at blive bedre til, det vi gør.
En tæt og daglig dialog med vores leverandører sikrer en bred ekspertise og at vi sammen får tilrettet produkt og sortiment til vores marked samt ofte, får innovative detaljer koblet på produkterne. ​Vores fremtid er lagt, som en løsningsorienteret samarbejdspartner, der bringer nye, innovative produkter på markedet, sikrer en professionel kvalitet og som skaber værdi for vores kunder.

DVA/HS støtter udviklingsprojekter

Hos DVA/HS støtter og bidrager vi til diverse meningsfulde og livsændrende udviklingsprojekter. Vi vil gerne fortælle lidt om nogle af de mange initiativer, vi er stolte af at være del af. 
 

 

I Nepal støtter vi opbygningen af fattige og tilbagesatte landsbyer gennem den danske organisation BelhiGruppen Nepal. BelhiGruppen er en NGO, som aktivt deltager i udviklingsarbejdet i den fattigste provins i Nepal, provins nummer 2.


I landsbyerne er der behov for simpelt værktøj og oplæring af håndværkere i områder, hvor der forsøges at genopbygge fungerende lokalsamfund. DVA/HS støtter projektet med alt det værktøj, en murer eller en tømrer skal bruge, f.eks. murerskeer og blyanter. Værktøjet bliver både brugt til byggeri i byerne og til hånværksuddannelse for unge mennesker i landsbyerne.
 

I en af byerne har BelhiGruppen været med til at bygge en teknisk skole, hvor unge er indskrevet på tre-måneders kurser inden for el-, VVS- og tømrerarbejde. I undervisningen benytter de sig af det værktøj, som vi har fremsendt. Med det rigtige værktøj og den rigtige viden og oplæring kan der bygges hus og anlæg, der holder i længden og bidrager til velstanden i landsbyerne.

 

 

Igen med fokus på læring og lokalsamfund støtter DVA/HS udviklingsprojektet BIRD NEST- high end robusta coffee. Kyegegwa Coffee (U) Ltd. blev stiftet i 2017. Det kreative navn BIRD NEST- high end robusta coffee opstod på grund af de 4 træer, hvor hundredvis af smukke farverige fugle bygger deres reder og yngler. ​

​Kaffen dyrkes i frugtbar vulkansk jord i Kyegegwa, som er en del af et stort kaffeområde i det centrale vestlige Uganda. På farmen produceres økologisk gødning til de mange kaffeplanter. Dette er muligt, da der er bygget en stor ovn, hvori harsken fra kaffebærrene og farmens ukrudt opvarmes til over 70 grader, for at fjerne plantesygdomme, og derefter blandes massen med gødning fra geder og køer, inden det køres ud til hver eneste kaffeplante.

Formålet med kaffefarmen er at producere kaffe og samtidig medvirke til at skabe mange gode arbejdspladser, især for kvinder. Her bidrager DVA/HS med det grundlæggende værktøj, der er nødvendigt for at kunne udvikle disse mange konstruktioner, som gør kaffemarkerne helt unikke. BIRD NEST- high end robusta coffee arbejder ud fra disse værdier:
• Fælles dansk/ugandisk projekt
• Ordentlige arbejdsforhold for ansatte i Uganda
• Baseret på ulønnet dansk arbejdskraft
• Dyrket efter økologiske metoder
• Ambitiøst socialt projekt

Derved er kaffeprojektet et givende udviklingsarbejde, hvor syd og nord samarbejder om at skabe en professionelt drevet kaffefarm med arbejdspladser, som støtter familier i at få et bedre livsgrundlag og samtidig øge deres selvværd.

 

Growing Trees Network Foundation 

DVA vil være med til at reducere global opvarmning og beskytte grundvandet. Vi har derfor valgt at blive partner hos Growing Trees Network Foundation. Gennem dem donerer vi 1 træ pr. 100 ordre i 2021. Organisationen arbejder for at plante nye folkeskove, hvilket ikke kun er godt for klimaet, men også godt for det danske grundvand. Folkeskovene bliver nemlig plantet over grundvandsmagasiner, hvilket er med til at sikre vores rene drikkevand, skabe flere levesteder til vores planter og dyreliv samt nye områder til danskernes friluftsliv.

 

Vigtige værdier bag Growing Trees Network Foundation er, at alle kan være med, alle kan gøre en forskel og alle kan have en god oplevelse. Det er vigtigt for organisationen, at vi i fællesskab skaber mest mulig værdi for mennesker, dyr og naturen. DVA's træer vil blive plantet i Lønsgaard i Hillerød, hvor det altid er muligt at besøge træerne og se dem vokse.

 

Growing Trees Network Foundations logo vil være at finde på vores papkasser for netop at skabe opmærksomhed om dette samarbejde og inspirere andre virksomheder til at tænke over deres klimaafsæt. Vi glæder os meget til at følge med i processen af plantningen af vores træer og vil i fremtiden fortsætte med at donere på årlig basis.

 

Vores egne brands til professionelle

DVA fører en række produktgrupper under egne brands. Gennem alle programmer, er der fokus på gennemtænkte kvalitets produkter til en god pris. Vores produkter bliver udviklet med tanke på DVA's vision om at levere kvalitet med detaljer. Vi kvalitetskontrollerer løbende vores produkter og det er en vigtig prioritet for os at sørge for, at de rigtige godkendelser medfølger og lever op til de danske krav. Mange af vores produkter bliver produceret i Danmark og specialiserede på områderne, andet bliver produceret inden for EU, mens noget bliver produceret i østen.

 

VOLTAGE POWER + TOOLS
er et nyt program i elværktøj, designet af DVA. Voltage bliver produceret hos nøje udvalgte producenter, som har stor fokus på kvalitet. Voltage udvikler løbende sortimentet i områder, der kan supplere andre elværktøjsproducenter og vil tilbyde en yderst god kvalitet for pengene.

SPREHN
kvalitet siden 1893. Sprehn er et dansk brand, som har eksisteret i over 100 år. Sprehn producerer og distribuerer et af markedets største sortimenter i murer- og brolægger værktøj til professionelle. Selv om Sprehn er et brand fra 1893, følges der stadig med tiden og nye produkter med fokus på kvalitet, ergonomi og innovation bliver jævnligt præsenteret.

CARGOFIX
er en serie af kvalitets produkter, til brug i forbindelse med lastsikring, auto, godstransport, løft og hejs. Produkterne er produceret med fokus på sikkerhed for alle, både private og erhverv. De nødvendige godkendelser er til stede på de relevante produkter, hvis du skal bruge produktet erhvervsmæssigt.

BLUE ELECTRIC
er en serie af produkter indenfor el- og belysnings-artikler. Produkterne er fremstillet med fokus på kvalitet, værdi for pengene og 'Ecologiske' løsninger. Uanset, om det er en arbejdslampe, en varmeblæser eller en kabeltromle. Producenterne af Blue Electric produkterne er udvalgt med henblik på at sikre en højere kvalitet igennem hele programmet og bliver udviklet i en 'Ecologisk' retning for at sikre et mere bæredygtigt, holdbart og miljøvenligt produkt.

MULTIFLOW
er det populære køle og smøremiddel, til brug ved skæring og boring i stål. Multiflow er et syntetisk køle-smøremiddel som er fri for mineralske olier og vandopløselig. Det klæber og klistrer ikke samt afsætter hverken film eller smag. Den høje smøreevne forlænger standtiden af skær og bakker. Multiflow er velegnet til bl.a. elektriske rørdrev, rørkluppe, gevindværktøj, spiralbor, etc.

 

WORKSITE TESTED - SIKRET KVALITET

Kriterier for produkterne mærket med kvalitetsstemplet

 

1. Produktet og brandet ejes af DVA eller H.S., for at have maksimal kontrol over kvaliteten.
2. Kvalitet og udvikling er i højsæde, så slutbrugeren køber et kvalitetsprodukt med værdifulde detaljer.
3. Produktet er testet, gennemprøvet og godkendt af håndværker eller internt kvalitetsteam.
4. Produktet er testet i relevante miljøer for det specifikke produkt.
5. Alt efter produktkategori, er produktet udviklet med flere detalje-fordele specifikt til håndværkerens behov. F.eks.
gummi-neoprenkabel på arbejdslamper.
6. WORKSITE TESTED logoet bruges i forbindelse med markedsføring, samt på produktets emballage.

 

 

ALLE VORES BRANDS

HER FINDER DU EN OVERSIGT OVER VORES BRANDS.

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

Læs mere

Serviceaftaler på WAGNER
maskiner og trailere

LÆS MERE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV