Om os

DVA er et dynamisk firma med fokus på værktøj der henvender sig til den professionelle bruger. ​Programmet spænder bredt, og med fokus på udvikling, er vi altid klar med spændende nyheder der kan løse opgaverne nemmere og hurtigere.
Vores fokus er på kvalitets produkter fra kendte mærkevare producenter, samt et program under egne brands. Vi dækker Scandinavien på en del produkter og andre kun i Danmark.
​Med lager i Herlev, servicere vi dagligt vores kunder i hele Scandinavien. ​
Vores eget service værksted sikrer at vi også leverer en hurtig løsning på service eller reparationer.

​Alt salg er gennem en forhandlere.

DVA - Kvalitet siden 2003

1. marts 2003 blev DVA, Dansk Værktøj Agentur etableret.
Leif Christensen & Ruben Jørgensen havde set muligheden for at starte import af værktøj der skulle sælges gennem den professionelle forhandler. Alle mærker var nye på markedet, dog valgt med lidt historik fra Leif & Ruben’s tidligere salgs erfaringer.
Med en ambition om at levere et sortiment der skulle kunne bruges i et professionelt arbejdsmiljø, blev DVA en realitet.
Salgs kanalen er stadig kun igennem den professionelle forhandler – altså intet salg direkte til slut forbrugeren.

Kontor og lager blev placeret i Herlev, for enden af Marielundvej, et område rig med mulighed for udvidelse. Dette er stedet hvor DVA er "vokset op" og i dag også bor. Her har vi samlet logistik og administration under et tag. Fra en tidlig. spæd start, råder DVA i dag over ca. 4500 m2, lager, med et effektivt og konstant nytænkende logistik setup.

 

Levering fra dag-til-dag, intet krav om minimum- kvantum, eget service værksted og altid fokus på løsninger og masser af kvalitet- med detaljer, er de vigtige punkter, som har været vores fokus siden start, og de vil også være vores fremtidige byggesten.​

​Produkt sortimentet har siden start, ændret sig i både bredde og dybde, men stadig med en ambition om at levere kvalitet, med detaljer. Sortimentet er i dag et opdelt i en bred vifte af mærkevarer, som bliver suppleret af egne produkter for at gøre produktpakkerne komplette.

Vores kerne områder er i konstant fokus. ​Nyheder, innovation og udvikling af eksisterende produkter, er noget at det, vi bruger meget tid på hos DVA. Det sikrer vores høje kvalitetskrav og opretholder vores ambition om hele tiden at blive bedre til det vi gør.
En tæt og daglig dialog med vores leverandører sikrer en bred ekspertise og at vi sammen får til rettet produkt og sortiment til vores marked samt ofte, får innovative detaljer koblet på produkterne. ​Vores fremtid er lagt, som en løsnings orienteret samarbejdspartner, der bringer nye, innovative produkter på markedet, sikrer en professionel kvalitet og som skaber værdi for vores kunder.

DVA's HJÆLP I NEPAL

Igennem en dansk organisation, støtter DVA opbygningen af fattige og tilbagesatte landsbyer i Nepal. Der er behov for simpelt værktøj og oplæring af håndværkere i områder, hvor der forsøges at genopbygge nogle fungerende lokale samfund. DVA støtter projektet omkring dette med alt hvad en murer eller tømrer skal bruge i håndværktøj, som f.eks. murerskeer og vaterpas.


Det handler om at bygge holdbare og stabile konstruktioner, som f.eks. et korrekt opbygget af køkken der kunne hjælpe nogle af de mange nepalesiske kvinder, som hvert år bliver ramt af kol og forgiftninger fra forkert dirigeret røg.

Praktisk talt, pakker vi hos DVA bl.a. håndværker-pakker med værktøj, som fra en central i landsbyen udlånes sætvis til de lokale, mens de bygger på deres projekt. I øjeblikket produceres der lokalt mursten og tegl. Med det rigtige værktøj og den rigtige viden og oplæring, kan der også bygges konstruktioner der holder i længden.

Vores egne brands til professionelle

DVA fører en række produktgrupper under egne brands. Gennem alle programmer, er der fokus på gennemtænkte kvalitets produkter til en god pris. Vores produkter bliver udviklet med tanke på DVA's vision om at levere kvalitet med detaljer. Vi kvalitets kontrollerer løbende vores produkter og det er en vigtig prioritet for os, at sørge for at de rigtige godkendelser medfølger og lever op til de danske krav. Mange af vores produkter bliver produceret i danmark and specialiserede på områderne, andet bliver produceret inden for EU, mens noget bliver produceret i østen.

VOLTAGE POWER + TOOLS
er et nyt program i elværktøj, designet af DVA. Voltage bliver produceret hos nøje udvalgte producenter, som har stor fokus på kvalitet. Voltage udvikler løbende sortimentet i områder der kan supplere andre elværktøjsproducenter og vil tilbyde en yderst god kvalitet for pengene.

SPREHN
kvalitet siden 1893. Sprehn er et dansk brand som har eksisteret i over 100 år. Sprehn producerer og distribuerer et af markedets største sortimenter i murer- og brolægger værktøj til professionelle. Selv om Sprehn er et brand fra 1893, følges der stadig med tiden og nye produkter med fokus på kvalitet, ergonomi og innovation bliver jævnligt præsenteret.

CARGOFIX
er en serie af kvalitets produkter, til brug i forbindelse med lastsikring, auto, godstransport, løft og hejs. Produkterne er produceret med fokus på sikkerhed for alle, både private og erhverv. De nødvendige godkendelser er til stede på de relevante produkter, hvis du skal bruge produktet erhvervsmæssigt.

BLUE ELECTRIC
er en serie af produkter indenfor el- og belysnings-artikler. Produkterne, er fremstillet med fokus på kvalitet, værdi for pengene og 'Ecologiske' løsninger. Uanset om det er en arbejdslampe, en varmeblæser eller en kabeltromle. Producenterne af Blue Electric produkterne er udvalgt med henblik på at sikre en højere kvalitet igennem hele programmet og bliver udviklet i en 'Ecologisk' retning for at sikre et mere bæredygtigt, holdbart og miljøvenligt produkt.

MULTIFLOW
er det populære køle og smøremiddel, til brug ved skæring og boring i stål. Multiflow er et syntetisk køle-smøremiddel som er fri for mineralske olier og vandopløselig. Det klæber ikke og klistrer ikke samt afsætter hverken film eller smag. Den høje smøreevne forlænger standtiden af skær og bakker. Multiflow er velegnet til bl.a. elektriske rørdrev, rørkluppe, gevindværktøj, spiralbor, etc.

 

WORKSITE TESTED - SIKRET KVALITET

Kriterier for produkterne mærket med kvalitetsstemplet

 

1. Produktet og brandet ejes af DVA eller H.S., for at have maksimal kontrol over kvaliteten.
2. Kvalitet og udvikling er i højsæde, så slutbrugeren køber et kvalitetsprodukt med værdifulde detaljer.
3. Produktet er testet, gennemprøvet og godkendt af håndværker eller internt kvalitetsteam.
4. Produktet er testet i relevante miljøer for det specifikke produkt.
5. Alt efter produktkategori, er produktet udviklet med flere detalje-fordele specifikt til håndværkerens behov. F.eks.
gummi-neoprenkabel på arbejdslamper.
6. WORKSITE TESTED logoet bruges i forbindelse med markedsføring, samt på produktets emballage.

 

 

ANSØG LOGIN